Business plan opstellen horeca totaal

Bedrijfsplan Ondernemingsplan horeca schrijven:

Business plan opstellen horeca totaal

Het lunchroom bied ruimte aan 20 personen. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten belegde broodjes, warme en koude snacks, soep en warme en koude non-alcoholische dranken.

business plan opstellen horeca totaal

Daarnaast behoren de werknemers van het naastgelegen bedrijventerrein tot de doelgroep. Zij kunnen broodjes laten bezorgen of tijdens pauzes plaatsnemen in de lunchroom om een broodje te nuttigen.

Bij de verwachte omzet is een eenmanszaak fiscaal de meest gunstige rechtsvorm. Een fulltime en een parttime. De fulltimer helpt bij de verzorging en bezorging van de bestellingen en is daarnaast inzetbaar voor de bediening in de lunchroom. Tevens kan deze de ondernemer vervangen bij afwezigheid.

De parttimer werkt dagelijks van Daarnaast kan deze ondersteunen in de verzorging van de bestellingen. De fulltimer krijgt een tijdelijk contract van 6 maanden met uitzicht op een vast dienstverband, de parttimer werkt op oproepbasis.

Beide contracten vallen onder Horeca CAO. De fulltimer moet voor het bezorgen van de bestellingen in bezit zijn van rijbewijs B 4. Het grootste deel wordt uitbesteedt aan administratiekantoor Cijfers in Westerburg, www. De ondernemer is in het bezit van deze verklaring. Het bedrijf past binnen het bestemmingsplan wat op dit pand rust.

Het pand heeft een oppervlakte van m2, welke te verdelen is in twee delen: In de broodjescorner worden de bestellingen klaargemaakt. De lunchroom biedt ruimte voor 20 zitplaatsen. In de toekomst kan de lunchroom uitgebreid worden door een deel van het kantoor bij de lunchroom te betrekken.

Hierover is advies ingewonnen bij Heuvel verzekeringsadviseurs. Deze zijn gespecialiseerd in verzekeringen voor het midden- en kleinbedrijf.

Deze zijn te downloaden op de site en staan vermeld op de achterzijde van de bestelformulieren en facturen. De werknemers van de bedrijven kunnen broodjes bestellen of in de lunchroom plaatsnemen.wij u ondersteunen bij het opstellen en presenteren van de jaarrekening.

Een goed ondernemingsplan of businessplan | benjaminpohle.com

Wij hebben daarbij onze deskundigheid Totaal activazijde Stichting Ons Huis, Almen Bladzijde 9 Business Plan Park Management (Def) Uploaded by. Meedenken en Doen BV. Untitled. Uploaded by. Ondernemingsplan opstellen en voorbeeld businessplan opmaken.

Een businessplan of ondernemingsplan is een plan waarin je de vooruitzichten van je onderneming beschrijft. zoek op sector, bedrijf, functie Enkele referenties van onze interim managers Zoek op sector, op bedrijf of op functie.

View Ivo van Wijgerden’s profile on LinkedIn, the world's largest professional community. Ivo has 7 jobs listed on their profile.

See the complete profile on LinkedIn and discover Ivo’s Title: Brand Marketeer bij Copaco. 3 Businessplan “De Grens” Woord vooraf Dit businessplan heeft tot doel een stevige basis te vormen voor onze onderneming.

In de komende .

business plan opstellen horeca totaal

» Document voor het opstellen van een ondernemingsplan voor de horeca. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt of een vrijblijvend gesprek wil aanvragen.

Financieel Plan | Horeca Ondernemingsplan